قبلا بهتان گفته بودم که در طول مسیر رودخانه خانه هایی هست که اسکیموها عموما در تابستانها برای ماهی گیری در آنجا مستقر می شوند. اسکیموها علاوه بر فریزر کردن ماهی ، برخی از آنها را دودی می کنند و برخی را هم خشک می کنند . ماهی هایی که در تصویر می بینید ماهی هایی است که روی آن نمک پاشیده و از چوب آویزان می کنند تا آفتاب آنها را کاملا خشک کند . اسکیموها این ماهی ها رادر زمستان به صورت خشک شده می خورند . محوطه اطراف رودخانه پر از این خانه های تابستانی است که ماهی های سمن خشک شده آنها را مزیین کرده . ببخشید که عکسم خوب در نیامده چون در حین قایق رانی از آن عکس گرفته ام . منتظر عکسهای بهتر باشید
Jul 4, 2005
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
4 comments:
chetori az on ha dar moghabele heivanat mohafezat mikonan? yani hich heivone vahshi ontaraf ha vojod nadare ke in mahi haro bokhore?
نه حیوان درنده ای وجودندارد. تازه اگر خرسی هم باشه که آنقدر ماهی تازه هست که نیازی به ماهی خشک شده نداره !!
سلام خيلي خيلي جالب بود. راستي شما الان كجا هستيد؟
سلام اکرم جان حالا خوبه شما اونجا ماهی خشک شده میخورید باز میشه گفت قابل قبولتره ما که در این ژاپن گاهی ماهی خام میخوریم تازه اگر خوش شانس باشیم وگرنه بعضی وقتها باید مار ماهی و یا هشت پا و یا حتی دل و روده ماهی خورد البته بوی این غذاها خودش یک بحث جداگانه است شاد باشی
Post a Comment