Jun 19, 2005

بیست و دو ماهی

این ماهی های سمن نیز نخستین صید های اصلی ماست . با دوبار تور انداختن در فاصله زمانی تقریبا 20 دقیقه ای ، 22 ماهی سمن صید کردیم . ما خودمان بیشتر از این نخواستیم چون تمیز کردن آنها دردسر است و کلی وقت می گیره . اما یکی از دوستان در یک روز 70 ماهی سمن صید کرده بود! خلاصه ماهی ها بدجوری به رودخانه کاسکوکویم حمله کرده اند و این خبر خیلی خوبی برای اسکیموهاست که ماهی غذای اصلی آنها محسوب می شه Posted by Hello

6 comments:

Anonymous said...

حلاله؟

Anonymous said...

سلام، هرچی که باشه، اگر تمیز کردن سمون سخته، در عوض پختنش خیلی سریع و راحته. مخصوصا" برای تنبل های مثل من.
امیدورام که ماهیگیری همیشه بهتون خوش بگذره...

Anonymous said...

ماهی سلمون نوش جانت . اين ماهی در ايران يافت نميشه و يادمه پارسال که مادرم به ديدن من اومده بود خيلی از اين ماهی خوشش اومده بود . من اين ماهی رو داخل اجاق با ليمو ترش کباب ميکنم .

Anonymous said...

من‌هم این ماهی را به نام سالمون می‌شناختم. البته شاید بخاطر تشابه رنگش باشه. حرفتون راجع به مگس‌های ایران و اونجا هم کلی معنا داشت. به هر حال ما همه جوره بایست یه سر و گردن از همه زبل تر باشیم!. موفق باشین و امیدوار.

Anonymous said...

سلام بر خانم دیداری عزیز.ثروتی هستم که شاید به خاطر بیاوردیم اگر سرمای هوا خاطره مرا در ذهنتان یخ نزده باشدش.
شریف- روزنامه سلام و ...! یادتان آمد.
وب لاگتان را می خوانم. جالب است و خواندنی. گرچه بعضی وقت ها آدم یخ می کند از بس که از سرما می نویسید.
به هر حال غرض عرض سلامی بود و خسته نباشید و حال و احوال پرسی از یک روزنامه نگار شجاع و جسور که هنوز خاطره اش در ذهنم مانده.
.... راستی شما اونجا این ماهی سلمون را آب پز و بخار پز می کنید یا سرخ کرده می خورید؟ با سس مخصوصی می خوری یا با آب لیموی تازه و خوب؟
ما که تو یکی از این ایالت های غربت بخار پزش رو خوردیم و روز بد نبینید از بو و طعم زغم آن.

Anonymous said...

سلام بر خانم دیداری عزیز.ثروتی هستم که شاید به خاطر بیاوردیم اگر سرمای هوا خاطره مرا در ذهنتان یخ نزده باشدش.
شریف- روزنامه سلام و ...! یادتان آمد.
وب لاگتان را می خوانم. جالب است و خواندنی. گرچه بعضی وقت ها آدم یخ می کند از بس که از سرما می نویسید.
به هر حال غرض عرض سلامی بود و خسته نباشید و حال و احوال پرسی از یک روزنامه نگار شجاع و جسور که هنوز خاطره اش در ذهنم مانده.
.... راستی شما اونجا این ماهی سلمون را آب پز و بخار پز می کنید یا سرخ کرده می خورید؟ با سس مخصوصی می خوری یا با آب لیموی تازه و خوب؟
ما که تو یکی از این ایالت های غربت بخار پزش رو خوردیم و روز بد نبینید از بو و طعم زغم آن.