Jun 8, 2006

کمپینگ-8

این هم پوست کندن غاز شکار شده که ناهار آن روز ما شد. گوشت غاز قرمز رنگ است . ما یک مقدار از گوشت غاز را روی آتش ، کباب کردیم . کارولین ( زن اسکیمو) هم ، آبگوشت غاز درست کرد که داخلش به مقدار خیلی کم ، ماکارونی و برنج داشت و خوشمزه بود Posted by Picasa

13 comments:

Anonymous said...

salam nazanin. misheh lotf koni va mano add koni ? mamnoon misham . man azam 22 saleh az tehranam . merci

Anonymous said...

salam bebakhshid yadam raft id mo bedam . azadikhah63@yahoo.com

nashenakhte said...

سلام
دوباره اومدم
آبگوشت غاز بايد خوشمزه باشه !!!من كه نخوردم

Anonymous said...

بابک سوال کرده بود که نان سمبوسه را از کجا آورده ام . نانی که من استفاده می کنم نان ترتیا البته نوع نپخته و خمیری آن است که نانی مکزیکی است

Anonymous said...

چرااز خودت عكسي در پستها نمي گذاري؟

Anonymous said...

lسلام. شما كدوميكي هستي؟!!!

Anonymous said...

بايد يگم بعد ديدن اين همه عكس حالا دلم مي خواد عكس خودت رو ببينم . اين ارو مي خواي بصورت كتابم بدي بيرون يا نه يا يك تحقيق دانشگاهي . به صورت سفرنامه من موافقم

Anonymous said...

با سلام دوباره. درپست های اخیر قسمت موزه خیلی جالب بود و من چند تا شو کپی کردم. کمپینگتون هم خیلی جالب بود

Anonymous said...

سلام
هیچ آدرس میلی توی وبلاگت نبود
ممکنه یه میل به من بدی لطفا
masoome {at} gmail.com
هستم کافه ناصری
یه کار کوچیک غیر کامنتی داشتم
ممنون میشم اگه میل بزنی
قربانت

Anonymous said...

سلام. خب به نظر می رسه اونجا از جام جهانی خبری نیست :)

Anonymous said...

سلام اکرم خانم گل. خوشحالم که باز به روز کردی. خوبی؟

Anonymous said...

cheghadr ina nazannnnn,, akheyyy

Anonymous said...

سلام بانوي سرزمين يخ ها
ميشه لطف کني بگي اسکيموها از تخم مرغ چه جوري تو غذا هاشون استفاده مي کنن؟
راستي زغال اخته ها در چه حالند؟ بوته هاشون دراومده يا نه ؟