skip to main |
skip to sidebar
این هم پوست کندن غاز شکار شده که ناهار آن روز ما شد. گوشت غاز قرمز رنگ است . ما یک مقدار از گوشت غاز را روی آتش ، کباب کردیم . کارولین ( زن اسکیمو) هم ، آبگوشت غاز درست کرد که داخلش به مقدار خیلی کم ، ماکارونی و برنج داشت و خوشمزه بود
13 comments:
salam nazanin. misheh lotf koni va mano add koni ? mamnoon misham . man azam 22 saleh az tehranam . merci
salam bebakhshid yadam raft id mo bedam . azadikhah63@yahoo.com
سلام
دوباره اومدم
آبگوشت غاز بايد خوشمزه باشه !!!من كه نخوردم
بابک سوال کرده بود که نان سمبوسه را از کجا آورده ام . نانی که من استفاده می کنم نان ترتیا البته نوع نپخته و خمیری آن است که نانی مکزیکی است
چرااز خودت عكسي در پستها نمي گذاري؟
lسلام. شما كدوميكي هستي؟!!!
بايد يگم بعد ديدن اين همه عكس حالا دلم مي خواد عكس خودت رو ببينم . اين ارو مي خواي بصورت كتابم بدي بيرون يا نه يا يك تحقيق دانشگاهي . به صورت سفرنامه من موافقم
با سلام دوباره. درپست های اخیر قسمت موزه خیلی جالب بود و من چند تا شو کپی کردم. کمپینگتون هم خیلی جالب بود
سلام
هیچ آدرس میلی توی وبلاگت نبود
ممکنه یه میل به من بدی لطفا
masoome {at} gmail.com
هستم کافه ناصری
یه کار کوچیک غیر کامنتی داشتم
ممنون میشم اگه میل بزنی
قربانت
سلام. خب به نظر می رسه اونجا از جام جهانی خبری نیست :)
سلام اکرم خانم گل. خوشحالم که باز به روز کردی. خوبی؟
cheghadr ina nazannnnn,, akheyyy
سلام بانوي سرزمين يخ ها
ميشه لطف کني بگي اسکيموها از تخم مرغ چه جوري تو غذا هاشون استفاده مي کنن؟
راستي زغال اخته ها در چه حالند؟ بوته هاشون دراومده يا نه ؟
Post a Comment